یکی از مشکلاتی که ممکن است برای گوشی های هوشمند رخ دهد، خیس شدن و نفود آب در بخش های داخلی گوشی میباشد. این موضوع، یکی از بزرگترین مشکلاتی است که ممکن است برای گوشی های همراه رخ دهد. با این وجود، این مشکل غیرقابل حل نیست و برای تعمیر گوشی خیس شده می توانید کار های مختلفی انجام دهید. امروز را با سایت بابانو همراه شوید تا با راه حل های تعمیر گوشی خیس شده آشنا شوید.
تعمیر گوشی خیس شده به چه صورت است؟
با توجه به اینکه گوشی هایی که جدیداً تولید می شوند، معمولاً ضد آب هستند ولی با این وجود بازهم احتمال خراب شدن آنها بر اثر خیس شدن وجود دارد. برای اینکه صدمه های وارده بر گوشی خود را کاهش دهید، میتوانید کار هایی که در ادامه به معرفی آنها پرداخته ایم را انجام دهید.
اول از همه گوشی خود را از آب خارج کنید:
اولین کاری که باید انجام دهید، این است که از صدمه دیدن بیشتر گوشی خود جلوگیری کنید. برای اینکار ابتدا گوشی خود را از آب خارج کنید. البته اگر گوشیتان به شارژر متصل بود، ابتدا برق آن را از کار بیاندازید. برای اینکار کلاهک شارژر را از برق بکشید و سپس فیوز های را قطع نمایید.
به یاد داشته باشید که درست کردن گوشی آب خورده کار سختی است و هرچه بیشتر در آب باقی بماند، باعث می شود که تعمیر کردن آن نیز کار سختری شود.
بیشتر بدانید: برنامه های ضروری گوشی، حتماً این نرمافزار ها را داشته باشید!
دومین گام برای درست کردن گوشی آب خورده، خاموش کردن گوشی است:
بعد از اینکه گوشی خود را از آب خارج کردید، می بایست آن را خاموش کنید. این موضوع که گوشیتان روشن می شود و یا اینکه کار میکند، تغییری برروی این خاموش کردن آن ایجاد نمی کند. دلیل خاموش کردن گوشی این است که آب به قسمت های حساس گوشی آسیب نرساند.
یک دستمال کاغذی تهیه کنید و باتری را از گوشی جدا نمایید:
در این قسمت برای درست کردن گوشی آب خورده بایدکه باتری گوشی خود را جدا نمایید. برای بازکردن گوشی های معمولی به یک پیشگوشتی مدل فیلیپس نیاز دارید. همچنین اگر گوشیتان آیفون است به پیچ گوشتی ساده سر ستاره ای نیاز دارید. بعد از اینکه باتری گوشی را جدا کردید و محفظه پشت آن را در جایی قرار دادید، باید باتری و محفظه را برروی حوله و یا دستمال کاغذی قرار دهید.
برای خارج کردن باتری از گوشی میتوانید از دفترچه راهنما کمک بگیرید. درست کردن گوشی آب خورده ای که آب به باتری اش صدمه وارده نکرده بسیار آسان است و حتی در برخی مواقع اصلاً آسیبی به تلفن همراه وارد نمی گردد. همچنین LDI را نیز بررسی نمایید. اگر رنگ آن قرمز شده باشد، یعنی تلفنتان آسیب دیده است.
بیشتر بدانید: انواع شارژر گوشی موبایل؛ کدام شارژر و کابل بیشتر به کارتان می آید؟
سیم کارت خود را از گوشی بیرون بیاورید
بعد از اینکه باتری را از گوشیتان خارج کرده اید، نوبت به خارج کردن سیم کارت رسیده است. سیم کارت را به آرامی از محفظه اش بیرون بیاورید و لای یک پارچه خشک و یا دستمال کاغذی قرار دهید. دیگر به سیم کارتتان دست نزنید مگر زمانی که می خواهید آن را دوباره درون گوشیتان قرار دهید. همچنین سایر لوازم جانبی را نیز از گوشیتان جدا نمایید.
بعضی اوقات خارج کردن سیم کارت از درست کردن گوشی آب خورده امر مهمتری به شمار می آورد. در این بخش بد نیست به این نکته اشاره کنیم که تهیه بکاپ از اطلاعات سیم کارتتان امری واجب است. پس همین الان این کار را انجام دهید تا اطلاعات مهم خود را از دست ندهید.
تعمیر گوشی خیس شده با قرار دادن آن در کاسه ای پر از برنج
4 فنجان(حدود 900 گرم) برنج خشک را درون کاسه ای پلاستیکی قرار دهید. سپس باتری را از دستمال بیرون بیاورید و به همراه گوشی آن را درون کاسه برنج قرار دهید. دلیل این کار، گرفتن رطوبت و خیسی گوشی بعد از خارج کردن آن از آب است. دقت داشته باشید که حداقل 2 روز و حداکثر 3 روز کامل گوشی خود را در این شرایط قرار بدهید.
اگر میخواهید هرچه سریعتر گوشی خود را تعمیر نمایید، از برنج نیم پز استفاده نمایید. این مدل برنج نسبت به برنج های سفید و قهوه ای بهتر عمل میکند. مورد بعدی، این است که قبل از اینکه به خواب بروید هر یک ساعت یکبار جهت گوشی خود را تغییر دهید تا گوشیتان به خوبی خشک شود.
بیشتر بدانید: بهترین گوشی های موبایل بازار ایران
استفاده از سیلکا به عنوان جایگزین برنج:
برای درست کردن گوشی آب خورده میتوانید از بسته های ژل سیلکا استفاده نمایید. بسته های ژل سیلکا در واقع همان بسته های هستند که در کیف ها، کفش ها و سایر وسایل قرار دارند. همانند برنج می بایست که 2 الی 3 روز بسته های سیلکا را روی گوشی خود قرار دهید. بهتر است که گوشی و بسته های ژل را برروی کاسه ای قرار بدهید.
دقت داشته باشید که نیازی به باز کردن بسته های ژل نیست و فقط کافی است که آنها را برروی گوشی قرار دهید. دقت داشته باشید که بسته های ژل برای درست کردن گوشی آب خورده بهتر است ولی با این حال در درست کردن گوشی همراه سرعت عمل از همه چیز اهیمت بیشتری دارد.
گوشی را داخل ۴ فنجان (حدود نیمکیلوگرم) خاک کریستالی گربه قرار بدهید
مورد بعدی که می توانید از آن استفاده نمایید، خاک کریستالی گربه می باشد. خاک کریستالی گربه یک خشک کن بسیار قوی می باشد و باعث می شود که رطوب گوشی شما گرفته شود. برای تهیه خاک کریستالی گربه می توانید به فروشگاه های حیوانات خانگی مراجعه نمایید. همچنین خاک های گربه ای که پایه رسی دارند اصلا مناسب نیستند و فقط باید از خاک هایی استفاده کنید که پایه سیلکایی دارند.
همچنین بلغور جوی دو سر و بلغور جوی عربی از جمله موادی می باشند که میتوانید آنها را جایگزین خاک گربه نمایید.
بیشتر بدانید: تست سلامت باتری گوشی های هوشمند
سخن پایانی
شما دیگر چه راه هایی برای تعمیر گوشی خیس شده می شناسید؟ آنها را برای ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
امیدواریم که این مقاله توانسته باشد مشکلات شما را برطرف نماید.