کنسول بازی playstation 4 slim ریجن 2 ظرفیت 1 ترابایت کپی خور
کنسول بازی playstation 4 slim مدل region 2 ظرفیت 1 ترابایت یکی از محصولات کمپانی «سونی» (Sony) است که در سپتامبر سال 2016 رونمایی شد. این کنسول با اعمال تغییراتی ظاهری در مدل قبلی پلیاستیشن 4، طراحی شده است. درخصوص این تغییرات، میتوان به ابعاد 30درصد کوچکتر این کنسول و حذفشدن خروجی صدای اپتیکال اشاره کرد. درایو بازی این محصول همچنان Blu-ray / DVD-ROM است و خروجی تصویر آن، فرمت 4K را پشتیبانی نمیکند.
پردازشگر اصلی و گرافیکی این مدل تغییر نکرده و از قدرت مدل قبلی بهرهمند است. همچنین پلیاستیشن اسلیم، بهواسطهی پورت LAN یا اتصال بیسیم Wi-Fi به اینترنت متصل میشود و امکانات متعددی را برای کاربران فراهم میکند که بتوانند با عضویت در شبکهی PSN و پرداخت هزینه، بازیهای مورد نظر خود را خریداری و دانلود کنند یا اینکه به صورت آنلاین با دوستان خود بازی کنند. پورتهای USB از نوع 3.0 هستند و دو پورت جلویی با فاصلهی بیشتری از یکدیگر تعبیه شدهاند تا امکان اتصال حافظههای خارجی با ابعادی بزرگتر نیز فراهم شود. دستهها از طریق بلوتوث به کنسول متصل میشوند و برد مورد نیاز را پشتیبانی میکند. خروجی تصویر، پورت HDMI است و کیفیت Full HD را پشتیبانی میکند؛ همچنین دستههای این مدل با طراحی جدیدی ارائه شده است و در قسمت بالای تاچپد آن چراغ کوچکی تعبیه شده است که با چراغ پایینی دسته هماهنگ است.
این مدل، دارای کد CUH-2016B است و از حافظهی داخلی 1 ترابایتی بهرهمند است. لازم است بدانید پلیاستیشن اسلیم، بدون کمک پایه به صورت ایستاده قرار نمیگیرد و در صورت تهیهی این قطعه به صورت جداگانه میتوانید از این مزیت برخوردار شوید. این پلیاستیشن علیرغم جدیدتربودنش نسبت به مدل قبلی، از قیمت پایینتری برخوردار است. این امر باعث میشود به این نتیجه برسیم که سونی بیشتر برای صرفهجویی در هزینهی تولید، تغییرات ظاهری را در پلیاستیشن اسلیم اعمال کرده است. گفتنی است کیفیت دسته و کنسول تا حدودی کاهش یافته است که ممکن است باعث ناامیدی گیمرها شود و انتظاری که از مدل جدید پلیاستیشن 4 دارند برآورده نشود.
معمولا عادت کردهایم تا در هر نسل از کنسولهای بازی، مدلهای متفاوتی از یک کنسول را ببینیم. در نسل هفتم بازیهای ویدیویی، هم سونی و هم مایکروسافت بهترتیب سه مدل مختلف از پلیاستیشن۳ و ایکسباکس۳۶۰ عرضه کردند و این روند در نسل هشتم هم ادامه پیدا کرده است. مایکروسافت در نمایشگاه E3 امسال، یعنی همین چند ماه پیش، رسما از مدل اسلیم کنسول ایکسباکس وان رونمایی کرده بود. سونی هم دست به کار شده و پلیاستیشن۴ اسلیم را عرضه کرده است.
افزودن قابلیتهای مختلف به مدلهای جدید کنسول به کنار، عرضهی مدلهای اسلیم یک هدف اصلی دارد: کاهش قیمت ساخت کنسول. شرکتهایی مثل مایکروسافت یا سونی، با فروش کنسولهای بازی خود سودی نصیب خود نمیکنند و سود اصلی آنها، از فروش نرمافزار است؛ طوریکه برای مثال، سونی پلیاستیشن۳ و مایکروسافت ایکسباکس وان را در ابتدای عرضهشان، با ضرر میفروختند. این موضوع از همان ابتدایی که جعبهی پلیاستیشن۴ اسلیم را به دست میگیرید، خودش را نمایان میکند. کاملا واضح است که سونی مدل اسلیم کنسول بازیاش را ساخته است تا از هزینههای ساخت کنسول بکاهد. حتی جعبهی مدل اسلیم پلیاستیشن۴ کیفیت ساخت پایینی دارد و برخلاف جعبهی اصلی که همهچیز در آن جای مشخصی داشتند، در جعبهی پلیاستیشن۴ اسلیم لوازم مختلف کنسول پخشوپلا شدهاند.
طراحی
پلیاستیشن۴ اسلیم را نمیتوانید بدون پایه، ایستاده قرارش دهید. استند این مدل هم با استند پلیاستیشن۴ اصلی تفاوت دارد. هارد دیسک داخلی پلیاستیشن۴ اسلیم سادهتر تعویض میشود؛ پشت کنسول نواری است که آن را با یک فشار باز میکنید و هارد را جلوی چشمتان میبینید. هارد کنسول هنوز یک هارد SATA معمولی ۲٫۵ اینچی است.
محتوای جعبه
در جعبهی کنسول هنوز هم یک کابل HDMI، یک کابل USB و یک هدست برای چت وجود دارد که هیچ فرقی نکردهاند و همانهایی هستند که سونی در جعبهی مدل فعلی پلیاستیشن۴ جای میدهد.
کنترلر
دستهی پلیاستیشن۴ اسلیم هم تغییرات کوچکی کرده است. سونی کاری کرده است تا چراغ الایدی جلوی دسته، منظورمان همان چراغی است که بازی به بازی عوض میشود، از روی تاچپد پیدا باشد. با استفاده از یک نوار کوچک، میتوانید رنگ فعلی چراغ دسته را ببینید که البته تاثیری روی بازیتان ندارد؛ اما بهخودیخود جذاب است. کلیدهای L2 و R2 هم تیزتر شدهاند و کمی ظاهرشان فرق کرده است.
عملکرد
میتوانیم بهجرئت بگوییم که کنسول، صدای زیادی تولید نمیکند. مدل اسلیم به هنگام بازیکردن، در مقایسه مدلهای سری ۱۱۰۰ واقعا ساکتتر است؛ حتی تصور میکنیم از مدلهای سری ۱۲۰۰ هم صدای کمتری داشته باشد. البته کنسول به همان اندازهای که انتظار دارید، داغ میکند.
انتظار داریم سونی حداقل در بهروزرسانیهای بعدی، سیستمعامل پلیاستیشن۴ را با تصاویر و دیاگرامهای مدل اسلیم بهروزرسانی کند؛ چون درحالحاضر مدل اسلیم در تنظیماتش، عکسهای مدل اصلی را نشان میدهد. حرف از تنظیمات شد، بد نیست بگوییم که مدل اسلیم پلیاستیشن۴، از فرکانسهای وای-فای ۵ گیگاهرتز پشتیبانی میکند که در مدل اصلی وجود ندارد.
“این محصول قابلیت اجرای بازی های کپی شده را دارد.”
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.