یادگیری زبان خارجی یکی از مهمترین و اساسی ترین مهارت هایی است که هر شخص باید برای به بدست آوردن تلاش کند. زبان انگلیسی از آن دسته زبان هایی است که تمامی افراد باید به آن تسلط داشته باشند. برای یادگیری زبان راه های بسیار زیادی وجود دارد، ولی هیچکدام از آنها به پای استفاده از نرم افزار زبان در خانه duolingo نمی رسند. امروز سایت بابانو قصد دارد که بخش های مختلف این نرمافزار برای شما عزیزان بررسی نماید.
چرا از نرم افزار های زبان در خانه استفاده کنیم؟
سوالی که شاید ذهن بسیاری از خوانندگان را درگیر خود کرده باشد، این است که چرا باید از نرم افزار duolingo یا نرمافزار های مشابه برای یادگیری زبان های خارجی استفاده کنیم، در حالی که می توانیم به کلاس های آموزش زبان برویم و به شکل بهتری زبان مورد نظر خود را بیاموزیم؟
در پاسخ به این سوال اولین موضوعی که باید به آن دقت داشته باشید، قیمت و هزینه ای است که باید برای ثبت نام در کلاس های آموزش زبان پرداخت کنید. شاید کلاس های زبان انگلیسی گران قیمت نباشند و با یک هزینه معقول بشود در آنها ثبت نام نمود، ولی کلاس های باقی زبان ها اینگونه نیستند و به هزینه زیادی برای ثبت نام احتیاج دارند.
بیشتر بدانید: نرمافزار آموزش زبان انگلیسی ، در خانه انگلیسی بیاموزید!
دومین مورد، کمبود منابع آموزشی است. برخلاف انگلیسی زبان هایی مانند زبان های فرانسوی و یا روسی از منابع آموزشی زیادی در ایران بهرهمند نیستند و اگر به موسسات آموزش زبان مراجعه کنید، متوجه می شوید که باید از منابع نسبتاً قدیمی برای یادگیری زبان موردنظرتان استفاده بکنید. همچنین کمیابی این منابع آموزشی، قیمت آنها را نیز بیشتر می کند.
آخرین موردی که باید به آن توجه شود، این است که کلاس های آموزش زبان وقت زیادی را از شما می گیرند. هر کلاس آموزشی تقریباً 1 ساعت تا 2 ساعت است و علاوه بر این، باید زمانی که صرف رفت و آمد می شود را نیز حساب کنید. تقریباً هر کلاس آموزشی 3 ساعت وقت شما را می گیرد که موضوع از نظر زمانی اصلاً به صرفه نیست!
در پایان نیز باید بگوییم که استفاده از نرمافزار duolingo یا نرمافزار های مشابه، مانند این است که یک معلم خصوصی برای یادگیری زبان استخدام کنید. پس از این نظر نیز، نرمافزار duolingo نسبت به کلاس های آموزشی برتری دارد.
معرفی نرمافزار duolingo، نرم افزاری مناسب برای یادگیری زبان های خارجی
در ادامه به معرفی نرمافزار duolingo می پردازیم و بخش های مختلف این نرم افزار را بررسی می کنیم. قبل از هرچیزی باید بگوییم که این نرمافزار برای پلتفرم های اندروید و ios منتشر شده است و علاوه بر این 2 پلتفرم دارای نسخه تحت وب نیز می باشد.
تاریخچه نرم افزار duolingo:
نرم افزار duolingo یکی از نرم افزار های قدیمی در زمینه آموزش زبان های مختلف می باشد. این نرم افزار در سال 2011 برای اولین بار معرفی شد و زمانی که کار خود را شروع کرد، سال 2012 بود. این نرم افزار تا به الان فعالیت خود را ادامه داده است و در دوره های زمانی مختلف آپدیت های مختلفی را عرضه می کند.
تقریباً بیش از 500 میلیون نفر از این نرم افزار استفاده می کنند! به بیانی دیگر، بیش از 1 شانزدهم مردم دنیا با نرم افزار duolingo آشنا هستند و از این نرم افزار برای یادگیری زبان های خارجی دیگر استفاده می نمایند. این موضوع نشان میدهد که این نرم افزار چقدر محبوب و البته کاربردی است.
بیشتر بدانید: معرفی شرکت پرند ، برنامه نویسی آسان با شرکت پرند!
زبان های برنامه نویسی که در این نرمافزار مورد استفاده قرار گرفته اند شامل زبان های برنامه نویسی:
- Kotlin
- Swift
- React
- Python
- Scala
- HTML
- CSS
- JavaScript
می شوند. این نرمافزار توسط Luis von Ahn و Severin Hacker پایهگذاری شده است و در حال حاضر شخصی به نام Luis von Ahn مدیر شرکت سازنده این نرم افزار است.
زبان هایی که پایانی ندارند، ویژگی های آموزشی نرمافزار duolingo
همانطور که در ابتدا مطلب نیز اشاره کردیم، این نرم افزار به این صورت طراحی شده است که به شما در یادگیری زبان های خارجی موردنظرتان کمک می کند. اما این نرم افزار از چندین زبان پشتیبانی می کند و با استفاده از آن می شود چند زبان را آموخت؟ اصلاً این نرمافزار تمامی بخش های یک زبان را آموزش می دهد؟
نرم افزار duolingo از تمامی زبان های مشهور دنیا پشتیبانی می کند. زبان های فرانسوی، انگیسلی، روسی، چینی، ژاپنی، ایتالیایی، عربی و اسپانیایی از جمله زبان هایی هستند که در نرم افزار duolingo تعبیه شده اند و شما می توانید با توجه به نیازی که دارید یکی از آنها را انتخاب کنید. بر اساس ادعای شرکت سازنده، نرم افزار duolingo از 40 زبان دنیا پشتیبانی می کند!
بیشتر بدانید: نرمافزار ادیت ویدیو برای ویندوز، لیست بهترین نرم افزار های ادیت ویدیو!
نرمافزار duolingo تمامی بخش هایی که یک زبان آموز به آن نیاز دارد را در اختیار آنها قرار می گیرد. این بخش ها شامل دستورها گرامری، بخش های نوشتاری، بخش های شنیداری و بخش خواندنی می شود. نکته جالب این است که نرم افزار duolingo با استفاده از مینی گیم های مختلف موارد مختلف یک زبان را به کاربران آموزش می دهد!
در آخر باید اشاره کنیم که نرمافزار duolingo رایگان است و شما می توانید بدون پرداخت ریالی آن را برای گوشی های هوشمند خود تهیه کنید. با این حال نرم افزار duolingo از ازای مقداری دلار، خدمات ویژه ای را در اختیار کاربران خود قرار می دهد که فعال سازی آن برای کاربران جدید پیشنهاد نمی شود!
سخن پایانی
به نظر شما آیا نرم افزار duolingo یک نرم افزار خوب به شمار می رود؟ آیا این نرم افزار می تواند تمامی نیاز های یک زبان آموز را برطرف نماید؟ نظرات خود را درباره این مقاله برای ما به اشتراک بگذارید. همچنین یادتان نرود بگویید که این مقاله چقدر به شما کمک کرد.
شما می توانید از طریق این لینک وارد سایت duolingo شوید و این سرویس را برای گوشی های خود دانلود نمایید.