هدست گیمینگ از آن دسته محصولاتی است که حداقل دو سه سال مهمانمان خواهد بود؛ پس باید با توجه به رقمی که هزینه میکنیم، بهترین گزینه را بخریم. در این مقاله بهترین هدست های گیمینگ بازار ایران تا 4 میلیون تومان را معرفی میکنیم.با سایت بابانو همراه باشید:
برای گیمرها، چه گیمرهای کامپیوتر و چه کنسولهای بازی، هیچ سیستم صوتی یا اسپیکری نمیتواند جای هدست را بگیرد. اگر میخواهید در بازی موردعلاقهتان غرق شوید، چارهای جز استفاده از هدستهای گیمینگ ندارید.
همانطور که در ابتدا هم گفتیم، هدست گیمینگ جزو آن دسته محصولاتی است که حداقل دو-سه از آن استفاده میکنیم؛ بنابراین بهتر است مدلی باکیفیت را، چه از نظر کیفیت ساخت و چه از نظر کیفیت صدا تهیه کنیم. در ادامه، بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
بهترین هدست گیمینگ تا 500 هزار تومان
تسکو TH 5154:
پیشنهاد دادن هدست گیمینگ با چنین رقمی کار بینهایت دشواری است. اگر میخواهید ۵۰۰ هزار تومان برای خرید هدست هزینه کنید، با دریایی از مدلهای بینامونشان روبهرو خواهید شد که اکثرشان کیفیت پایین و ارزش خرید کمی دارند. شدیدا توصیه میکنیم که سمت هدستهای بینامونشان نروید؛ چراکه حتی اگر ظاهر فریبندهای داشته باشند، معمولا کیفیت ساخت پایینی دارند و زود خراب خواهند شد. در بین هدستهای گیمینگ در این بازه قیمتی، «TH 5154 تسکو» را پیشنهاد میکنیم که کیفیت صدای خوب و کیفیت ساخت رضایتبخشی دارد. تسکو TH 5154 گوشیهای نرمی دارد که بهطور کامل دور گوش مینشیند؛ بنابراین در درازمدت باعث ایجاد گوشدرد نخواهد شد. مهمتر اینکه روی گوشیهای هدست، نور LED قرمزرنگی وجود دارد که قطعا جلوهی ویژهای به میز کامپیوترتان خواهد داد.
بهترین هدست گیمینگ تا یک میلیون تومان
رپو VH530:
اگر میخواهید حداکثر یک میلیون تومان برای خرید هدست گیمینگ هزینه کنید، پیشنهاد میکنیم که «VH530 رپو» را تهیه کنید. صرف از نظر نورپردازی RGB زیبا، VH530 کیفیت صدای خوبی دارد و میتواند صدای ۷٫۱ کاناله فراگیر را شبیهسازی کند. این هدست برخلاف جثهی عظیمش، وزن زیادی ندارد و میتوانید ساعتها از آن استفاده کنید. روی میکروفن VH530 دکمه خاموش و روشن کردن میکروفن هم وجود دارد تا بتوانید در صورت نیاز، هنگام بازیهای آنلاین آن را خاموش کنید.
بهترین هدست گیمینگ تا 2 میلیون تومان
هایپر ایکس Cloud Stinger:
اگر بیش از هر چیزی، به سبکی و راحتی هدستهای گیمینگ اهمیت میدهید، «کلاد استینگر هایپر ایکس» انتخاب فوقالعادهای خواهد بود. این هدست کمتر از ۲۸۰ گرم وزن دارد و جزو سبکترین هدستهای گیمینگ بهحساب میآید. بهعلاوه سریهای هدست با بالشتکهای نرم و امکان چرخش ۹۰ درجهای، کمترین فشار را به گوشهایتان وارد میکنند؛ البته مواردی که گفتیم بدین معنی نیست که Cloud Stinger صرفا هدفونی ارگونومیک است و از نظر کیفیت صدا شرایط خوبی ندارد؛ درایورهای ۵۰ میلیمتری این هدست کیفیت صدای خوبی را تولید میکنند. به همه اینها، میکروفن با قابلیت حذف صداهای مزاحم (NC) را هم اضافه کنید.
بهترین هدست گیمینگ تا 3 میلیون تومان
هایپر ایکس Cloud Alpha:
«هایپر ایکس کلاد آلفا» بدون شک یکی از بهترین هدستهای گیمینگ در ردهی سه میلیون تومان است. بدنه خوشساخت و تمام فلزی کلاد آلفا این اطمینان را به شما میدهد که بتوانید سالها از آن استفاده کنید. مثل کلاد استینگر، کلاد آلفا هم سریهای با بالشتکهای چرمی و بینهایت نرم دارد تا بتوانید ساعتها بدون خستگی از هدست استفاده کنید. با اینکه هدفون کلاد آلفا امکان تولید صدای فراگیر ۷٫۱ کاناله را ندارد، ولی صدای ۲٫۱ کاناله را با بیس زیادی تولید میکند تا بتوانید همه شلیکهای بازی را با تمام وجود احساس کنید.
بهترین هدست گیمینگ تا 4 میلیون تومان
استیل سریز Arctis 1:
به عقیده اکثر وبسایتهای مرجع در زمینه بررسی هدستهای گیمینگ، «استیل سریز آرکتیس 1» بهترین هدست گیمینگ میانرده محسوب میشود. دلایل زیادی هم برای این موضوع وجود دارد. از نظر طراحی و کیفیت ساخت، Arctis 1 موارد زیادی را از مدلهای لوکس و گرانقیمت سری Arctis به ارث برده که برای نمونه میتوانیم به طراحی، درایورها، بالشتکها و میکروفن با قابلیت حذف نویز اشاره کنیم. البته استیل سریز برای کاهش قیمت هدفون در مقایسه با دیگر مدلهای سری آرکتیس، ناچار به حذف یک سری موارد شده که از مهمترینشان میتوانیم به صدای ۷٫۱ کاناله فراگیر اشاره کنیم.
بهترین هدست گیمینگ تا 5 میلیون تومان
استیل سریز Arctis 5:
«آرکتیس 5» مدل میانی از سری آرکتیس و مدل پیشرفتهتر آرکتیس 1 محسوب میشود که علاوهبر همه خوبیهای آرکتیس 1 مثل طراحی و کیفیت ساخت عالی، راحتی استفاده و ارگونومی گوشیها و همچنین توانمندی میکروفن در حذف نویز اشاره کنیم؛ اما بهجز این موارد، آرکتیس 5 پیشرفتهای چشمگیری داشته است؛ دسترسی به نسل دوم فناوری صدای فراگیر DTS:X، تنظیمات جداگانه برای تکتک بازیها، تنظیمات کامل برای اکولایزر صدا و میکروفن پیشرفته ClearCast اشاره کنیم. در نظر داشته باشید با اینکه استیل سریز Arctis 5 را میتوانید به کنسولهای بازی هم متصل کنید.